En ik moet toegeven, deze pasta's (die meestal een paar euro duurder waren dan de bekende merken) smaakten ook echt beter. Misschien had het ook te maken met de toegepaste granen. Wat me vooral opviel was dat deze pasta's zich veel beter 'al dente' laten koken, en ook als je ze daarna met de saus mengt beter 'al dente' blijven. Kortom sinds deze zomer kijk ik ook graag uit naar pasta trafilata in bronzo, en geef ik die 1 of 2 euro extra er graag aan uit.
Zoeken in deze blog
Pasta trafilata in bronzo
En ik moet toegeven, deze pasta's (die meestal een paar euro duurder waren dan de bekende merken) smaakten ook echt beter. Misschien had het ook te maken met de toegepaste granen. Wat me vooral opviel was dat deze pasta's zich veel beter 'al dente' laten koken, en ook als je ze daarna met de saus mengt beter 'al dente' blijven. Kortom sinds deze zomer kijk ik ook graag uit naar pasta trafilata in bronzo, en geef ik die 1 of 2 euro extra er graag aan uit.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten