Absolute topkwaliteit asperges. Ik stoomde ze en schonk er wat mooie Siciliaanse olijfolie over. Samen met wat Prosciutto San Daniele en geroosterd brood met een zachtgekookt eitje vormde het een prima maaltijd. Een glaasje Pinot Grigio of Pinot Bianco erbij, en je hebt een verrukkelijke start van het seizoen. Dat gaan we vaker eten in de komende 10 weken!
Zoeken in deze blog
Aspergetijd
Absolute topkwaliteit asperges. Ik stoomde ze en schonk er wat mooie Siciliaanse olijfolie over. Samen met wat Prosciutto San Daniele en geroosterd brood met een zachtgekookt eitje vormde het een prima maaltijd. Een glaasje Pinot Grigio of Pinot Bianco erbij, en je hebt een verrukkelijke start van het seizoen. Dat gaan we vaker eten in de komende 10 weken!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten