Zoeken in deze blog

My Local Guide - Roma

Wie regelmatig aRRigOO leest weet dat ik dol op Rome ben. Dus altijd nieuwsgierig naar leuke tips over Rome. Vanuit Twitter contact met romephotoblog (@romephotoblog) kreeg ik deze week een leuke gids met de titel My Local Guide - Roma opgestuurd. Het bijzondere van deze gids is dat deze niet is geschreven door een reisgidsenauteur, maar door een aantal inwoners van Rome. Niet gericht op massatoersime, maar veel meer op duurzaam en verantwoord toerisme. 

Interessante ideeën en leuke adresjes van mensen die in Rome wonen en van hun stad houden. En zoals het hoort natuurlijk ruim aandacht voor eten & drinken in Rome. Met persoonlijke tips van een aantal van de schrijvers. Kortom een verassend en boeiend boekje. Misschien niet voor wie voor het eerst in Rome komt, maar juist voor de regelmatige bezoeker. Mooie foto's van o.a romephotoblog verfraaien dit boekje dat zowel in het Italiaans als Engels beschikbaar is. 

Voor slechts € 11.90. De gids is uitgegeven door Lightbox. Nog niet in Nederland gesignaleerd, dus je zult het ter plaatse moeten aanschaffen.

Geen opmerkingen: