tag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post9131682366023268161..comments2023-10-25T04:05:06.847-07:00Comments on aRRigOO: Zuurdesem starterArrigoohttp://www.blogger.com/profile/03536119959287157061noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post-41087185514236278632012-10-24T15:44:52.881-07:002012-10-24T15:44:52.881-07:00edszain 4Hoi
dit bericht is nogal oud, maar ik be...edszain 4Hoi<br /><br />dit bericht is nogal oud, maar ik ben ook bezig met de zuurdesem starter uit het kookboek Moro. Ben de starter nu 2 weken aan het voeden maar hoe weet ik nou of het zuurdesem echt klaar is. Het ruikt al zurig, maar dat deed t al vrij snel en t is zuur op het puntje van me tong maar ik zie geen beweging in de starter. Ik heb trouwens alle tijd de deksel er op gehouden.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post-48835037192656611912009-08-03T03:16:58.703-07:002009-08-03T03:16:58.703-07:00Ik heb intussen de aanpak enigszins gewijzigd: htt...Ik heb intussen de aanpak enigszins gewijzigd: http://blog.kokenmetfrank.nl/2009/08/pizza-zuurdesem-starter-dag-6.html<br />Maar ik ben nog steeds erg benieuwd :)Frankhttps://www.blogger.com/profile/04288751114477872889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post-63101275333355837462009-08-03T03:10:00.445-07:002009-08-03T03:10:00.445-07:00Inderdaad, een dun papje, ziet er niet uit. En na ...Inderdaad, een dun papje, ziet er niet uit. En na het aanvullen wat klonten is ook niet erg.Arrigoohttps://www.blogger.com/profile/03536119959287157061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post-81869802438007714092009-08-01T05:52:06.690-07:002009-08-01T05:52:06.690-07:00Zoals je wellicht gelezen hebt, ben ik er intussen...Zoals je wellicht gelezen hebt, ben ik er intussen mee bezig. Is het echter 'gebruikelijk' dat het zo'n dun pappig deegje is wat zichzelf met enige regelmaat scheidt van het vocht?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/10491083828595004545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post-30678806358501858432009-07-30T05:13:06.995-07:002009-07-30T05:13:06.995-07:00Ik gebruik het liefts bloem van harde tarwe (zoals...Ik gebruik het liefts bloem van harde tarwe (zoals je ze bij een aantal molens kunt kopen), of de Italiaanse dopppio zero. Maar gewone bloem werkt ook prima.Arrigoohttps://www.blogger.com/profile/03536119959287157061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post-17051201374975326062009-07-29T04:04:00.642-07:002009-07-29T04:04:00.642-07:00Dan schrijf ik over een langzaam deeg van Kokend W...Dan schrijf ik over een langzaam deeg van Kokend Water, maar dit vergt helemaal wat tijd... Ik ga straks eens ergens de druiven vandaan halen.<br />Gebruik je er trouwens italiaanse bloem voor of gewoon hollandse supermarkt bloem?Frankhttps://www.blogger.com/profile/04288751114477872889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1225085362917653535.post-40538541890695993472008-12-21T12:12:00.000-08:002008-12-21T12:12:00.000-08:00wow, het lijkt me geweldig om ook eens die starter...wow, het lijkt me geweldig om ook eens die starter te maken! ik ben dol op pizza.kattebelletjehttps://www.blogger.com/profile/18359211142383374649noreply@blogger.com